Udonya adını 3000 yılda bir açan efsanevi çiçek ‘udonge’ den alan Japon restoranı. Menüsünde kendi yapımı yüksek kaliteli, sağlıklı buğdaydan yapılmış eriştenin ot, sebze, tavuk ve karidesli sıcak ve soğuk çeşitlerinin yanında Japon mutfağının ‘çeşitli’, ‘dengeli’ ve ‘besleyici’ temel unsurlarını Japon usulü meyhane(izakaya) yemeklerinden sushi ve sashimi çeşitlerine, et, balık ve farklı deniz ürünlerine zengin bir sunumunu sıcak ve saygılı bir aile ortamında yapıyor.1998 de acılan Udonya, Taksim Topçu caddesinde Point Otelin giriş katında hizmet vermektedir.
Yıllık Tecrübe
Yemek Çeşidi
Japon mutfağının en özel yemeklerini, geleneksel yöntemlerle ve ana vatanından gelen malzemelerle sunuyoruz.